VERZENDING BINNEN NL / BE

verzending binnen 5 tot 7 werkdagen

VERZENDING BINNEN NL / BE

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Verras de juf of meester met deze gepersonaliseerde cadeaus

Verras de juf of meester met deze gepersonaliseerde cadeaus

Na een jaar hard werken hebben de juf of meester wel een mooi bedankje verdiend! Het kan lastig zijn om iets te bedenken, dus daar helpen we je alvast mee. In dit overzicht vind je de leukste, gepersonaliseerde cadeaus voor de juf of meester.

Gepersonaliseerde cadeaus voor de leerkracht

Als voormalig juf durf ik, Jodi, wel te beloven dat de juf of meester ieder cadeautje met een glimlach in ontvangst neemt. Maar de gepersonaliseerde cadeaus blijven toch altijd het meeste bij. Daarom vinden we het bij Feestje van Hout ook zo leuk om de mooie bedankjes te voorzien van een naam, tekening of tekst.

Gepersonaliseerd notitieboek voor de juf of meester

Op dit gepersonaliseerde notitieboek voor de juf kan je bijvoorbeeld een leuke quote laten graveren. Het boekje is in twee kleuren beschikbaar: de lichte en de donkere houtlook. We hebben wat betreft persoonlijke touch een aantal voorbeelden beschikbaar, maar uiteraard mag je ook zelf iets opsturen

gepersonaliseerde cadeaus juf of meester

Plakbandhouder met naam

Ook deze prachtige plakbandhouder met naam wordt vaak besteld om vervolgens met veel plezier in ontvangst te worden genomen door de meester of juf. Voorzie hem van een grappige quote zoals ‘door jou bleven de lessen goed plakken’ of een gezegde waar de leerkracht bekend om staat.

Liniaal met naam

Maar ook een liniaal met naam is natuurlijk een perfect cadeau voor de meester of juf! Kwijtraken is geen optie. Omdat hij gepersonaliseerd is, zal de hele school weten van wie die leuke liniaal is.

Welk gepersonaliseerd cadeau geef jij aan de meester of juf?

Zoals je ziet kan je alle kanten uit wat betreft leuke bedankjes voor de meester of juf. Wij voorzien de gepersonaliseerde afscheidscadeautjes van een naam, tekening, gezegde of andere leuke tekst en zorgen ervoor dat hij zo snel mogelijk jouw kant op komt.

VAKANTIEKORTING !!!
Wij vieren vakantie en verzenden niet t/m 4 augustus.
Jij shopt met 10% korting code: vakantie vieren.