VERZENDING BINNEN NL / BE

verzending binnen 5 tot 7 werkdagen

VERZENDING BINNEN NL / BE

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Top 5 cadeaus voor een houten bruiloft

Top 5 cadeaus voor een houten bruiloft

Als het echtpaar de 5 huwelijksjaren aantikt, spreken we van een houten bruiloft. Een prachtige mijlpaal om bij stil te staan, want 5 jaar door het leven gaan als gelukkig stel is natuurlijk een feestje waard. In dit overzicht hebben we de top 5 van leukste cadeaus voor een houten bruiloft gemaakt. Met welk gepersonaliseerd geschenk ga jij ze verrassen?

5 cadeau tips voor een houten bruiloft

Ieder gelukkig huwelijksjaar is natuurlijk geweldig, maar als je zo’n mooi getal op de teller hebt staan, hoort daar ook een cadeautje bij. In het assortiment van Feestje van Hout vind je de leukste presentjes in verschillende prijsklassen. De 5 leukste cadeau tips voor een houten bruiloft hebben we alvast voor je op een rij gezet.

1. Gepersonaliseerde borrelplank

Verras het houten bruidspaar met deze prachtige, gepersonaliseerde borrelplank! Je kan er de handjes van de kinderen op laten graveren waardoor het een cadeau voor het hele gezin is. Uiteraard is dit ook heel leuk om zelf aan je partner te geven.

2. Liedje op hout

Laat de songtekst van het favoriete liedje door ons graveren op een mooi houten bordje. Dit kan de tekst van hun openingsdans zijn, maar natuurlijk ook een nummer wat ze aan elkaar doet denken of een tekst die je zelf erg mooi vindt.

3. Houten tegeltje met bijzondere spreuk

Maak dit houten tegeltje extra bijzonder door er een mooie spreuk op te graveren. Denk aan een zin die tijdens de geloften is uitgesproken of een bekende quote die weergeeft hoe bijzonder een goed houten huwelijk is. Het is mogelijk om een touwtje aan de bovenkant van het tegeltje te bevestigen waardoor het bruidspaar het een mooi plekje in huis kan geven.

4. Matching ontbijtbordjes met naam

Een cadeau voor het houten huwelijk mag best een beetje klef zijn. En als dat je missie is, dan passen deze matching ontbijtbordjes met naam daar perfect bij. Ze zijn mooi rond, uiteraard ook te gebruiken voor het eten van je boterhammen en versierd met gegraveerde, houten bloemen. Daartussen komen de namen van het bruidspaar te staan.

5. Handgetekende illustratie

Laat een van de trouwfoto’s van het houten bruidspaar door ons graveren op een houten bord. Het is een prachtig cadeau om het stel te verrassen en ook nog eens een prachtig aandenken aan de mooiste dag van hun leven.

Kan je in deze top 5 cadeaus voor een houten huwelijk de gouden tip nog niet vinden? Bekijk dan snel ons andere feest-assortiment of stuur een berichtje met jouw wensen.

VAKANTIEKORTING !!!
Wij vieren vakantie en verzenden niet t/m 4 augustus.
Jij shopt met 10% korting code: vakantie vieren.