VERZENDING BINNEN NL / BE

verzending binnen 5 tot 7 werkdagen

VERZENDING BINNEN NL / BE

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

5 x origineel afscheidscadeau voor de meester

5 x origineel afscheidscadeau voor de meester

Met het einde van het schooljaar in zicht is het weer tijd om een leuk afscheidscadeau voor de meester te bedenken. Een bon of bos bloemen is altijd lief, maar er zijn veel leukere mogelijkheden dan dat. In dit artikel zetten wij 5 originele afscheidscadeaus voor de meester op een rij, zodat hij het bedankje krijgt wat hij verdient.

Bedankje voor de leerkracht

Misschien vind je het makkelijker om voor de juf een bedankje te verzinnen dan voor de meester. Dat kunnen wij ons goed voorstellen, daarom hebben we in dit artikel een aantal originele afscheidscadeaus voor mannelijke leerkrachten op een rij gezet. Met natuurlijk de kanttekening dat je deze prachtige presentjes ook aan de juffrouw mag geven.

5 x origineel afscheidscadeau voor de meester

1. Plakbandhouder met naam

Er moet altijd wel iets geplakt worden. Is het geen kapotte tekening, dan is het wel een prachtig kunstwerk aan het raam. Deze mooie houten plakbandhouder kan je personaliseren met naam, maar ook met een mooie quote of grappige spreuk.

origineel afscheidscadeau meester

2. Thermosfles met naam

Niets is zo fijn voor de meester als een kop koffie of thee warm kunnen drinken in de klas. Dan is deze mooie thermosfles met naam op de dop echt een top cadeau! De gepersonaliseerde thermosfles houdt niet alleen dranken warm, maar ook koud. Ideaal voor in de zomer!

3. Bordje met mooie spreuk

Heeft de meester een onuitwisbare indruk achtergelaten op jou en je kindje? Dan is dit prachtige houten bordje met mooie spreuk een perfect aandenken. Je mag zelf kiezen welke tekst je erop wil, maar je kan je ook laten inspireren door de voorbeelden in onze shop.

4. Broodplank met tekst

De broodplank met tekst is niet alleen een mooi gepersonaliseerd cadeau voor de meester, maar ook nog eens een echte eyecatcher in de keuken! De planken zijn van het mooiste hout en wij kunnen een tekst naar keuze graveren.

5. Pennendoos met naam

Stiekem willen wij niet eens weten hoeveel pennen de meester in een schooljaar kwijtraakt. Maar gelukkig is dat nu verleden tijd met deze prachtige pennendoos met naam! Stevig, van hout en drie aparte vakjes om ook nog kleine dingetjes als een gum in kwijt te kunnen.

Zit jouw gewenste afscheidscadeau voor de meester er nog niet bij? Kijk dan snel op onze cadeaupagina waar alle bedankjes op staan.

VAKANTIEKORTING !!!
Wij vieren vakantie en verzenden niet t/m 4 augustus.
Jij shopt met 10% korting code: vakantie vieren.